Let us boost your flexible workforce

Er is sprake van fluctuatie in uw afzetmarkt. U wilt geen risico’s in uw bezetting. Dan is kiezen voor een vaste flexschil verstandig. Zelda People analyseert en organiseert uw flexbehoefte over de seizoenen. Een acceptabel tarief matchen we ook, en u bent van een hoop gedoe af. Lekker focussen op uw kernmarkt, klanten en vaste crew.

Waarom werken met Zelda People?

Betrokken

Zelda People vereenzelvigt zich met uw kwantitatieve en kwalitatieve inleenbehoefte. Wij gaan snappen wat u nodig heeft en voorkomen zoveel mogelijk personele knelpunten. Voortdurend monitoren en regelmatig evalueren hoort er vanzelfsprekend bij. Wij regelen het. Vinden we cool.

Eerlijk

Succesvolle aanpak in andere sectoren delen we met u als we verwachten dat het voordelen oplevert. Kostprijzen en tarieven kunnen we bespreekbaar maken. Natuurlijk moet ook Zelda People aan riskmanagement doen, u weet exact wat u dat kost. Zo open en eerlijk zijn we ook naar de uitzendkrachten.

Flexibel

Ook intercedenten hebben een gezonde nachtrust nodig, maar we zijn buiten dat gewoon bereikbaar voor trouble-shooting. Even bijschakelen vanuit ons omvangrijke wagenpark, of een andere crew extra inzetten als het plots drukker wordt. Flexibel is
onderdeel van onze identiteit.

Voor tijdelijke en flexibele ondersteuning

Wij staan 24 uur per dag voor onze werkgevers klaar om hen als partner te ondersteunen in het aantrekken van flexibele arbeidskrachten waar zij op kunnen bouwen. Heldere communicatie, transparantie en persoonlijke aandacht staat hierin centraal.
Wat kun je van Zelda verwachten?
Zelda biedt vaste contactpersonen voor u als werkgever en voor onze werknemers. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om de wensen en behoeften aan flexwerkers in kaart te brengen. Wij werken met arbeidsmigranten vanuit heel Europa en spreken met uw flexibele krachten in de moedertaal waardoor heldere communicatie gegarandeerd is.

Wij helpen je graag verder

Wat onze klanten vinden

Wij bieden internationale oplossingen voor uw
flexibele personeelsvraag

Turgay Arslan
Accountmanager werkgevers