VACATURE AUTOMONTEUR

Onze opdrachtgever is dé expert op het gebied van jong-gebruikte auto’s klaarstomen voor remarketing. Vanwege hun sterke groei zoeken wij naar een automonteur voor de locatie Tilburg,Breda,Vianen Er is grote kans op ene vaste baan na de uitzendperiode!

Vacature Medewerker Kwaliteitsdienst / Betonlaborant

Medewerker Kwaliteitsdienst/ Betonlaborant ! Werk gelegenheid met groei mogelijkheden! Spreek je Nederlands en Pools? Woon je in Veghel of directe omgeving? Ben je op zoek naar een leuke baan met groei mogelijkheden en voor langere tijd?

Vacature Chauffeur Kiepwagen ZZP of Loondienst

Voor een van onze Opdrachtgever: transportbedrijf gespecialiseerd in grond-weg-waterbouw, zoeken we CE chauffeurs kiepwagen voor grote wegenbouwprojecten in Nederland Het kan op uitzendbasis.in de loondienst of als zzp’ers

Vacature Vrachtwagenchauffeur Bloemen

Wij zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs die dagdiensten of nachtdiensten willen werken!!!! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarbij je met moderne apparatuur kunt werken en waarbij je de keuze hebt tussen fulltime en parttime werken?  

Vacature Industriële Schoonmaker

Als medewerker schoonmaakonderhoud industrieel verricht je dagelijks reinigen werkzaamheden aan machines  en installaties ,waarbij  je gebruikt maakt  van verschillende werkmethoden ,inclusief het desinfecteren van hulpmiddelen en apparatuur conform een vastgesteld programma

Vacature Productiemedewerker 3D-Tekenaar

Bij een van onze klanten die produceert betonelementen zoals galerijplaten, balkonplaten, trappen, bordessen, gevelelementen, dakranden, balken, kolommen, hebben we productiemedewerkers nodig

Vacature Betonstaalvlechter/Lasser (m/v)

Als vlechter/lasser draag je bij aan de productie van de wapeningskorven voor de prefab elementen met de daarbij behorende knip- en buigwerkzaamheden. Verder ben je verantwoordelijk voor de accurate uitvoering van jouw taken, en voor de voortgang en kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

Vacature Allround Schadehersteller

Onze opdrachtgever is dé expert op het gebied van jong-gebruikte auto’s klaarstomen voor remarketing. Vanwege hun sterke groei ,zoeken wij automonteurs voor de locatie Tilburg,Breda,Vianen. Er is grote kans op een vaste baan na de uitzendperiode!

Vacature Vrachtwagenchauffeur C/CE ,Noord-Brabant

Wij zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs C/CE ,voor het ophalen en afleveren van personenauto’s bij onze klanten door heel Nederland.      

Vacature Vrachtwagenchauffeur Binnenland

Bij interesse aarzel niet en bel ons voor meer informatie. Telefoon  : +31 6 38 39 50 12