Servicemonteur Storingen [Riool]

Groningen

Waar ga je werken Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Onze goede arbeidsvoorwaarden bestaan o.a. uit een: In overleg bepalen we samen je werkdagen / uren; Salaris op basis van prestatie (met een garantieloon van 12,50 bruto per uur) Contract: bepaalde tijd (met uitzicht op een vast dienstverband); […]

Wie ben jij?
Je hebt VMBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting techniek. Heb je geen ervaring als klusjesman, onderhoudsmonteur, servicemonteur, technicus, of medewerker technische dienst? Geen probleem; je wordt bij de organisatie intern opgeleid! Je beschikt wel over technisch inzicht en je kunt zelfstandig werken. Wat zoeken wij nog meer?

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je spreekt de Nederlandse taal
 • Woonachtig rond Groningen, Veendam, Westerkwartier;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent representatief;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent flexibel en je staat open voor onregelmatige werktijden en weekenddiensten.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Rioolmonteur. Geen ervaring? Niet erg. Onze opdrachtgever wil jou dit graag leren. Opleiding krijg je van de organisatie.

Hoe ziet jouw dag eruit:

Om 08.00 uur ben je met je volledig ingerichte bus bij je eerste klant, waarschijnlijk direct bij jou om de hoek. De collega’s van de planning hebben een uitdagende planning in je pda gezet, waarbij je zelf de vrijheid hebt de meest efficiënte route te maken. Dit wil je ook, want het bovenste stuk van je salaris bepaal je zelf met de hoeveelheid werk die je verzet!

De interne opleiding was leuk, maar pittig. Daar heb je de basisvaardigheden van het ontstoppen geleerd. Nu wordt het tijd je creativiteit en doorzettingsvermogen op de proef te stellen. Het werk lijkt makkelijk, maar als het niet gaat zoals je denkt wordt het een mooie uitdaging. Als het toch een keertje niet lukt is er altijd een van de twintig collega servicemonteurs in de buurt en los je het alsnog samen op…

Uiteindelijk ga je altijd weer naar huis met een voldaan en tevreden gevoel. Je hebt vele klanten uit de penarie geholpen en ook nog eens een hele dikke boterham verdiend!

Wat ga je doen:

Als heb je een afwisselende, technische functie die gericht is op het zelfstandig verhelpen van verstoppingen in de riolering bij zowel particuliere als zakelijke klanten op locatie (bij mensen thuis, woningcorporaties, bedrijfspanden etc.). Het is een fysiek, zwaar beroep, dus een goede lichamelijke conditie is van groot belang. De werkzaamheden betreffen o.a.:

 • Ontstopping- en reinigingswerkzaamheden;
 • Inspectie werkzaamheden;
 • Het doen van onderhoud;
 • Kleine reparaties uitvoeren.
Interesse?
Solliciteer dan snel op deze toffe vacature met garantie op vaste aanstelling.

Bij vragen over deze vacature kun je altijd contact opnemen met:

Solliciteer direct

Meer leuke vacatures voor jou:

VACATURE AUTOMONTEUR

Vacature Medewerker Kwaliteitsdienst / Betonlaborant

Vacature Chauffeur Kiepwagen ZZP of Loondienst

Hi there, to serve you better please click on your preferred language below