Intercedent/planner

Veghel

Zelda People is een landelijk opererende, gecertificeerde uitzendorganisatie met sterke regionale aanwezigheid. Gevestigd in Veghel (HQ), Gennep en Groningen, met eigen recruitmentoffieces in Polen. Dichtbij onze opdrachtgevers, dichtbij onze medewerkers, de business snappen en communiceren in vele moedertalen, dat zijn onze sleutels voor succes en een top-dienstverlening.

Wie ben jij?
Je herkent jezelf als een actiegericht, energiek type dat graag scoort? Maar je weet ook dat afspraken vastleggen in moderne systemen er ook bijhoort? Heb je dat al bewezen in de uitzendsector?

Helemaal ideaal is het als je Turks spreekt; is geen must, maar wel erg handig!

Dan zijn we op zoek naar jou. Je bent altijd gericht op klant- en medewerkertevredenheid door de ideale match die jij steeds weet te maken.

Wat ga je doen?

Je neemt de bestaande vaste accounts over van een interne doorgroeier. Altijd JA zeggen tegen uitvragen en samen met de regioteams de flexvraag goed invullen, dat is wat je doet.  Het administratieve proces hoort daar ook bij (inschrijven-plaatsen-contractmanagement-urencontrole-mobiliteitsmanagement).

Je mag uiteraard ook zelf acquisitie doen, vinden wij prima!. Je sluit de recruiters aan op de behoefte en je hunt zelf mee in ons grote medewerkersbestand. Jij maakt de match en regelt de onboarding; onze backofficeadministratie is centraal geregeld.

 

Interesse?
Solliciteer dan snel op deze toffe vacature met garantie op vaste aanstelling.

Bij vragen over deze vacature kun je altijd contact opnemen met:

Pierre Smits

Solliciteer direct

Meer leuke vacatures voor jou:

VACATURE AUTOMONTEUR

Vacature Medewerker Kwaliteitsdienst / Betonlaborant

Vacature Chauffeur Kiepwagen ZZP of Loondienst

Hi there, to serve you better please click on your preferred language below